Årets gang i Stjoul

Its a new year !!!!

Lørdag den 1erste Januar ....

For HYLEN ...det er KOLDT   og stadig ingen  ORDENTLIG varme i vores  kæmpe hus  BRRRRRRR

2 januar til 5 januae

puuue det var bare  så koldt  ...UDE   som INDE ...BRRRRRR

Torsdag den 6 januar

I dag ...HURRA   ..kom der endelig  VVS besøg ...så  vandpumpen til fyret blev skiftet og ny radiator sat op og  alle radiatorerne blev udluftet og ENDELIG  kunne der blive FYRET ordentlig op ...troede  vi  ..for niks der var 3 af radiatorerne der ikke  fik varme så  vvs- mændene og Klaus ledte over alt i huset ..oppe som nede og fandt varmerør de mystiske steder ..men bare det at der var noget varme på  var et MIRAKEL ..

Mandag den 24 januar

Vinteren er smuk , skide kold og træls  og jeg er drøn træt af at skovle sne og at køre i sne men foråret nærmer sig  lige så stille så der er håb forude ..
desværre er der stadig 3 af rediatorene der ikke virker optilmalt  så må have ringet til vvs igen ...suukkk

Tirsdag den 1 feb

Min smukke dejlige kridhvide  Juno og en anden hvid hittemis   Misling rejste til Lolland i dag . Juno ville så inderlig gerne være en ude /inde mis og jeg turde ikke lade hende få lov af frygt for at Zosja tog hende så da Flemming gerne ville overtage Misling ja så tog Juno med  . Det var noget hårdt for Juno er bare så dejlig en mis , men heller det end at Zosja fik endnu et misseliv på samvittigheden .

Torsdag den 3 feb

Ved en stemningsfuld afsked i Bregninge Kirke  fik Pernille´s svigermormor og Mike´s elskede mormor et sidste farvel .
Herdis var 89 og fik  et godt langt liv på Tåsinge .

Lørdag den 5 feb

På en  kold snasket våd lørdag var Halima og hendes skønne hunde hernede ...sammen med mine 2  fik de rendt og snuset over hele gårdspladsen og fik afsat meget våde store hundespor her og der ...men skide hyggeligt er det altid  når 3-kløveret er hernede   .

tirsdag den 8 feb

For første gang siden den 22 dec havde vi 21 g s VARME i stuerne   wauw   SKØNT og i morgen kommer VVS igen  og når de kører SKULLE ALLE radiatorerne gerne VIRKE  ....ser så meget frem til det 

Mandag den 28 feb

Min sidste dag i FRIHED  før skolebænken  kalder på mig   : )) men glæder mig nu alligevel til at starte på min 3die uddannelse ...2 er gennemført så nu ALLE GODE GANGE 3 !!!!! 

Brugte også noget af dagen på at besøge dette herlige smukke kuld  Lundehvalpe  ...de er bare dejlige .

Tirsdag den 1 Marts

Håber at klogskabens fugl giver en god hjælp nu hvor det er skolebænken der vil kræve det meste af min tid de næste mange måneder  .

Torsdag den 24 marts

I dag har en dejlig pige  fødselsdag  ...30 år  bliver hun ........godt klaret af et hjertebarn som ikke var spået de største chancer   og  HELDIGVIS  er hun lavet af et sejt stof .....

Onsdag den 6 April

Fik vi den triste nyhed at et dejligt vennepar´s skønne Irske Ulvehund Dolfh ikke er mere . Kun 4,5 år fik han hos dem ....trist  for han var en dejlig dreng .Men godt de har deres lille herlige Maddy  til at holde humøret oppe  med .

Fredag den 15 april

Så kalder FRIHEDEN i hele 10 dage  ...hurra hurra   men helt fri er det nu ikke for  dyrene skal passes og huset og haverne  samt lige  mit arbejde også   men ALLIGEVEL !!!!!!!     : )))

Søndag den 17 april

Blev PLETTERNE  (  Makaya og Winnie ) samt den sort/brune  Shubidua  hentet og kørt på forårs græs i Søby , der skal de gå i nogle uger eller 3  før de kommer til hingst og på sommergræs  .

Søndag den 1 Maj .

Pletterne  .... begge dødtre af Aliano  og halvsøstre men mere end det ,for Dust som er mor til Makaya ( den mest plettede ) og også mor til Prinsessen som er mor til Winnie  ...hmm   forvirret ????  tja  ....men et par dejlige pletpiger er det nu .

Tirsdag 10 maj

Så er 2den skoleperiode startet  og kører ( bortset fra 3 sommerferie uger ) indtil 9 september  , hvor praktikken starter . : ))

Fredag den 13 Maj

Happy Birthday ...Mike   ...med de 28 år .

Som årene dog er løbet   : ))

Lørdag den 14 Maj .

Denne dato  er en dato der aldrig bliver glemt ..... i dag er det 3 år siden Lene døde ...og jeg savner  hende 

Lørdag den 21 Maj .

Pernille´s smukke grå araber dreng  har fødselsdag i dag  ..5 år  ...
Her står han sammen med sin veninde  Zia  og nyder livet .

Søndag den 22 Maj .

JUBBIIIEEEEEEE  ...her er bare herligt  ...godt med græs , vand  og  FRIHED  ...ponyerne er kommet i engen  .

mandag den 23 Maj .

Så  har  min SMUKKE dreng  fødselsdag ..5 år  også til ham ....og han er bare dejlig .

Lørdag den 23/søndag den 24 maj

🙂   Myndeklubben  holdte en dobbelt udstilling i Otterup og  Sanne havde meldt sin Nessie til og jeg  Zosja  , så  vi fulgtes ad derop  og havde en hyggelig weekend  . Bla  fik vi grillet  i totalt regnvejr    men heldigvis  har vi en  rigtig stor  markedsparasol    så der  kunne  man stå tørt og grille samtidig .
Sanne ´s  Nessie  klarede sig fint  mens  Zosja  fik  2 pr begge dage  . Hun er nu lige go selvom det og kender godt hendes eksiøre fejl  så det er ok  med de blå bånd  😀

Søndag den 12 juni .

I dag var Klaus , Pernille , vores smukke Kejser og jeg en tur inde på det Odenske dyrskue . Det var en rigtig hyggelig men laaaaaaaaaaaannnnngggg dag  og Kejser fik hilst på en masse mennesker og dyr og  vi kom skam også i avisen 😀 med et godt billed af os  så der fik vi lige lavet lidt reklame  for  Basenji racen 🙂

torsdag den 23 juni

Tja  så er det sank hans  og  egentlig havde vi planlagt at køre ud og se på bål  men  på så mange  andre dage  i denne  her sommer  ville vejrguder hellere have regn end sol  så  det var en  våd og kold fornøjelse

Søndag den 3 juli

Så  havde   Irsk Ulvehund klub deres special udstilling i Nyborg . Zosja var tilmeldt i åben og Halima ´s Dara  i Junior . Jeg  shower Dara for Halima og det gik rigtigt  godt . Dara blev 1 , 1 V og Bedste Junior Tæve så det var rigtigt godt , hun er også en flot vovse  og dejlig at handle  . Det er Zosja også  og fik også en fair kritik og et fint blåt bånd 😉 så det var alle gode gange 3  ... never mind   hun er ok som hun er  🙂

Tirsdag den 5 juli

🙂  Denne dag  var  rigtig  speciel  fordi   2 gode vennepar havde bryllupsdag  .  Ikke  BARE  bryllupsdag  men  et  af SØLV  og et af GULD   .
Så et KÆMPE    TILLYKKE   til  Heidi og Jørgen  med de 25 år  og til  Connie og Sander  med de 50 år og så et lille  tillykke  til  mig  for det er også  min fødselsdag i dag   😉

Lørdag den 9 juli

Var Klaus og jeg  til Heidi og Jørgens  SØLVBRYLLUPSFEST . Det var rigtigt  hyggeligt  og en god aften  sammen med mange søde mennesker ..så vi glæder os allerede til at være med til Guldbryllupsfesten   😀😉🙃

Fredag den 15 juli

Så  har jeg  3 ugers  sommer arbejde  knokle  ferie  😀  hurraaaaaaaaaeeeeeee .

Søndag den 31 juli

hmm  denne dag   startede egentlig  om lørdagen  med et desperat opkald fra Estrid  idet hendes el-kørestol var gået i strejke så hun ikke kunne komme op af deres rampe og ind i huset så Klaus og jeg smed hvad vi havde i hænderne og kørte ud til Nyborgvej for at hjælpe . Og  vi fik Estrid og kørestol ind i huset og Estrid over på en god gammel 5 hjulet kontorstol  som hun så kunne  bruge midlertid  til  stolen var blevet lavet . Estrid skulle have været til Vejen på en Dkk udstilling om søndagen med hvalpen Tavi og Champen  Fossie  ( Norske Lundehunde )  men  det var jo eftertrykkeligt forhindret nu  så enden blev at Pernille og jeg  så ville tage  derop  for hende om søndagen og udstille  de 2 vovser .
Klaus og jeg skulle egentlig  have været til en barnedåb om søndagen  i Nyborg men kunne  ikke være 2 steder samtidig så  ................
Så kl meget tidligt  hentede jeg de 2 vovser og alt deres habengut og kørte til Vissenbjerg for at hente Pernille  der havde været oppe hos  Helena  , og så kørte vi til Vejen  . Det var en af sommerens  få og KANON varme dage  så vi svedte bravt deroppe men havde ellers en ok dag . Hvalpen  Tavi  blev Bedste hvalp mens  Fossie  fik en 2 pr (  hmmm  gad vide om  det er  Zosja blå bånd der smitter af  😉 )  dommeren syntes han var for stor  hmmm  det er han nu ikke  .. men er jo dommeren der bestemmer  så ........  i store Ring  hvor Tavi skulle  konkurere om Bedste Hvalp på dagen  tror jeg  ( løst talt ) at der var ca  40 hvalpe og  der skal kun placeres 4  ..så er jo næsten som af vinde den berømte nål i høstakken  🙃  så  vi røg ud  og kunne så bare læsse  vovser og habengut og os selv  og  køre hjemad til Svenborg og Tåsinge  .. det  havde været en lang men god dag alligevel  så  var fint .

Lørdag den 6 august .

Så   blev det tid til årets TÅSINGE TRÆF  og med 23 tilmeldte hunde  og  PERFEKT udstillingsvej ..ikke for varmt ... sol ..lidt  blæst  .. og mange dejlige hunde og mennesker kunne det ikke forlanges bedre  ....og var en dejlig afslutning på 3 ugers sommerferie  .

Meget mere om  træffet og resultaterne  på  Tåsinge træffets egen  site .

Mandag den 8 august

😉  Så er det  SKOLEBÆNKEN igen  ......   🤒🙃😉

Fredag den 9 sep

🙂    Så   starter jeg på min praktik , 6 uger på et demens/hjerneskade  bofællesskab i Svendborg .
Det bliver spændende så tror ikke jeg får lov til at dovne den .
Kl 7 om MORGENEN !!!!!!!   ondt ,  når nu man er et ÆØÅ menneske  : ))) 

lørdag den 17 sep

I dag  var  Sascha og jeg , sammen med Estrid  , Inge  og   3  ef Estrid´s  Norske Lundehunde , på  Dkk ´s udstilling  i  Bjerringbro  . Sascha  fik exelent  så jeg var  godt  tilfreds . Det var hendes  første "  rigtige  udstilling "  udover   Tåsinge træffet  ( som hun jo vandt  i Basenji afdelingen  )  så det var en rigtigt god start på hendes udstillings  karriere  😀  

Fredag den 21 Oktober

   kors  ...der fløj der lige 6 uger og det er så min  sidste dag i praktikken , lærte en masse  søde mennesker at kende og blev bekræftet i af det er det jeg gerne vil jobbe med .
Nu er der bare 3 uger tilbage ..............

Mandag den 31 oktober

Som  missen på billedet  kunne jeg godt bruge en uge på absolut ingenting !!!!!  men  NIKS ..så  1erste eksame er dælme da i DAG !!!!! 

Og den gik  GODT ...vi var ni der var oppe  ...... 5 12 taller  gik der og 4  7 taller ...det havde de ALDRIG oplevet på skolen  før  : )))))) 

jeg fik 7  ...herligt .

Lørdag den 5 now

I dag  er det  min ældste datter   Helena ´s  fødselsdag  ... 36 år  er  hun  gudhjælpe mig  sneget sig op på   😀


egentligt  var det meningen  at  vi skulle til Vissenbjerg  og holde  hendes  fødselsdag  der  .... men  enden  blev faktisk  at  hun  gav  maden  og  vi  gaverne   😀  og  så  holdte vi det her  , sammen  med  Pernille og Mike  og   Helena ´s  søn  Magne  .

Det var simpelhen  så  hyggeligt  og  filme  noget  godt  mad  .

HAPPY   BIRTHDAY   🙂

Torsdag den 10 NOW .

Så er SIDSTE og  ENDELIGE  EKSAME  i dag  ...og  været snotforvirret  i hele ugen  mens jeg lavede case og plance  men skulle op i et  kanon emme  , nemlig  SUNDHED  ( hmmm  , siger denne ryger  : ))  )  ..fik 10  i min  STANDPUNKT EKSAME  ... så   .......... havde lige noget at leve op til så  ....

Morgenen startede med at Pernille skulle på Svb  sygehus  til hjertetjek ..hun  har haft  nogle problemer efter at hendes pacemaker er blevet skiftet ud  så allerede der var jeg bare totalt rundforvirret  men heldigvis ringede Klaus og Pernille lige inden det blev min tur så  var jeg  lidt roligere da  jeg skulle ind  til skafottet  ....... 
og  jeg  snakkede og snakkede  og brugte min plance  og blev smidt ud efter 20 minutter  ( som bare fløj afsted )  og  ventede og ventede og ventede (  syntes jeg selv  men  har garanteret kun varet  meget kort ) og så blev jeg kaldt ind  igen ....

Vi var de samme 9 der var oppe igen i dag  ...og der faldt 5  7 taller  , 3  10 taller og 1  12 tal   ....altså  var vi bare  gode ...YEEPPPP .

Hva ????  nååeee   jeg  fik ....................   10    HURRA    og  mega  ROS .. YOUBIIIEEEEE  ....

Fredag 11/11 2011

DIMENTION  !!!!!!!     SIDSTE DAG ......
      FÆRDIG UDDANNET !!


SOCIAL og SUNDHEDSHJÆLPER .

Spor 2  ..... elitesporet  : ))))

Og  fik en FLOT buket fra  Svendborg Kommune , 2  røde roser og en masse lykønsninger og knuzzz .

           Herligt .

Lørdag den 26 now

Vores  Coffie  (  Flaghathy`s Coffie  Cream ) er dælme  rejst hjemmefra  og er blevet Koldingianer ( hmm  hedder det det når man bor i Kolding ???   )  hos  sin  nye  mor  Anne Grete . Det  blev da noget tomt herhjemme  men det går rigtigt godt så ......  men  han er nu ALTID velkommen  her igen  . 

Lørdag den 3 dec .

I dag var  Sascha og jeg  til SPK `s  juleudstilling  i  Nyborg . Det er årets sidste udstilling  og det var meget   julet   . Jeg var både på udstilling  og på arb , idet  jeg var med som Estrid´s hjælper . Estrid  havde 3 af sine  Norske Lundehunde med  samt hendes far så  det var  rigtigt  hyggeligt  med mange gode hundesnak .

Sascha  fik exelent og en rigtig god kritik så  jeg  er godt tilfreds . Det er kun hendes anden udstilling men  der kommer  forhåbentlig  flere til næste år .

Søndag den 4 dec

Fik vi den meget triste besked  , at en hel vidunderlig  Irsk Ulvehund  ikke er mere .

                                 Wolffarm  Cheena - May .

             (  Dark Mystic `s  Marauder  - Wolf-Cottage  Laura  )

                       6 September 2004  -  4 December  2011  .

En  mavevending  var  skyld i  at  Cheena-May  nu  har krydset  The  Rainbow  Bridge og nu sidder sammen  med  Freja  under et pragtfuldt skyggefuldt  træ .🙂

Mandag den 5 dec

 I dag   er det denne  lækre  smækre  Dame´s
 fødselsdag  . 
 7 år  er  hun  nu  .

(  Flaghathy´s Bell Of  Christmas )  BONNIE  .

Tirsdag den 6 dec

Min lille smukke  iltre   Sascha   har fødselsdag i dag  , 2  år   nu   ... og smuk  er hun jo   ... den lille reje   😀

Mandag den 12 dec

Smukke  Coffie   har  fødselsdag i dag  , 4 år  ....... allerede   😉

( Flaghathy´s  Coffie  Cream  )  Coffie  .

Mandag den 19 dec

Still Going  Strong   😀   mors  dreng    Aslan  bliver  12  år  i dag   ....... ikke til at fatte   

(  Flaghathy  Aslan  Ziggy  )     ASLAN   .........   

også mandag

Zosja   , min smukke polak    bliver 4  år  idag  😉    er  altså utroligt  så hurtigt  årene  går   .

(  Atimana  Castaway  )  Zosja   . 

Juleaften

Så er det  blevet den 24 december   alias  juleaften  🙂   men  vi  skal ikke  holde jul med ungerne  , Mike og Magne  i dag  .  Kun  Klaus  og jeg  sammen med  menageriet  😉

Det  var   nu  en  rigtig  hyggelig  dag / aften  som   sluttede  med  en af mine  ynglingsfilm  , nemlig  :  Det er herligt at leve  med  James  Steward  .  Jeg elsker den film 😘


MERRY    CHRISTMAS    🙃

                                    

VTirsdag den 27 dec

Julemanden  havde  ikke  glemt  os  🙂  også  selvom  vi  først  holdt  jul  i  dag  med  Helena , Magne , Pernille og  Mike  .

Var  dælme  rigtig  hyggeligt  og  tror  at  alle  fik  nogle  gode  gaver  og  noget  .... umm  ... mad  , drikke , slik  og  kager  .....   og  mig  gør det ingenting  at  holde jul på andre datoér   end lige den 24 december  .

Jeg er ikke  så  julefreaket  så  når  nu  at alle  først kunne den dato ,  ja så er det bare  fint  med  Klaus og  jeg  .

Onsdag den 28 dec

Disse  små  fede  guldklumper  ,  D - kuldet  har  dælme  fødselsdag  i  dag  🙂


Stort   tillykke  til   :   Belugi , Uffe  Hin  Spage  ,  Tjalfe  og  Dingo  med de 3  år   .

Knuzz  og  Klap  til jer  .

Fredag den 30 dec

På årets  næst sidste  dag   blev   Bossi  væk på en luftetur   sammen  med  Falcon  og  vores  dejlige venner  Morten og Lisa  .  Han  rendte  afsted , muligvis  efter et dyr  og  forsvandt på ca  20 sek  .  Det  er så  trist  at få at vide   for kunne ligeså  have  været sket  for os  især  da  Zosja   og Bonnie  er  nogle  Houdinier  ... så  krydser  alt  hvad der kan krydses  for at  han bliver fundet i god behold   SNART !!!!!!!  

NYTÅRSAFTEN .

Så er det ÅRET´s   sidste  dag  .... tænk  ALLEREDE   !!!!!  Syntes at  året er fløjet afsted   .  Vi  holdt det over hos  Johnny  sammen  med  Finn og   Jens  Jørgen  men Klaus  og    jeg  gik  som sædvanlig  hjem   ved  23  tiden  for at være sammen  med  hundene  , kattene  og  fuglene  og  ponyerne  når det gik løs .

Var  nu ikke så slemt  i år  hernede  .....  og  TAK  for det  .


HAPPY  NEW  YEAR   TOO ALL IN THE  WORLD   AND  MAY  BOSSI  COME  HOME  VERY  SUNE  !!!!!!!!!

| Svar

Nyeste kommentarer

09.09 | 15:13

Hejsa
Jeg er interesseret i en hunhvalp inden årsskiftet. Har du nogle på det tidspunkt?
Vh Lulli Kvistbjerg

27.08 | 17:31

Hello, I am very interested in basenji puppy, please let me know when they would be available!

07.08 | 07:16

Hej.
Hvornår forventet i igen hvalpe ?
Vi er en familie på 5. 2 voksne og 3 mindre børn som har kig på netop denne race.
Mvh Tess

12.04 | 19:49

My boyfriend and I have absolutely fallen in love with the Basenji breed! Would love to hear when/if you have any available. We live in Copenhagen(: Mvh, Sofia